Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κοτόπουλα στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  διένειμε ο Δήμος Ζίτσας

Κοτόπουλα στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  διένειμε ο Δήμος Ζίτσας

DSC00352 (1)Από:Γιώργος Γκόντζος-

Κοτόπουλα σε δημότες του  διένειμε σήμερα ο Δήμος Ζίτσας,  στα πλαίσια της εφαρμογής του  Προγράμματος  «Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Τις  ποσότητες των νωπών κοτόπουλων παρέδωσε νωρίς το πρωί  της Πέμπτης  στον Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα  η υπεύθυνη του επικεφαλής εταίρου (Δήμου Ιωαννιτών) του Προγράμματος, Ρόη Ζηκίδου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. του Δήμου Ζίτσας, παρέλαβαν ένα μέρος της ποσότητας κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί από το Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος και στην προσπάθεια που καταβάλει ώστε να  παρέχει στους πλέον αδύναμους τα βασικά αγαθά προκειμένου, να μειωθεί όσο γίνεται ο αριθμός των συνανθρώπων μας που ζουν στα όρια της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού έχει διανείμει μέχρι σήμερα περισσότερους από 25 τόνους φρούτων (Ροδάκινα, μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια) και περίπου 20 τόνους ρυζιού.

Ενώ σημαντική είναι και η διαρκής ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων  με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments