Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κ.Τασούλας(ΝΔ)- Η Ν.Δ. βρίσκεται σε καλά χέρια . Αύριο η χώρα θα βρίσκεται σε καλά χέρια!

Κ.Τασούλας(ΝΔ)- Η Ν.Δ. βρίσκεται σε καλά χέρια . Αύριο η χώρα θα βρίσκεται σε καλά χέρια!

tasoulasnewpost65Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας με αφορμή την πραγματοποίηση του 1ου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ν.Δ. για μία ακόμη φορά απέδειξε πως είναι «σε καλά χέρια».  Στα χέρια των οπαδών της και φίλων της που, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά, ξεπέρασαν τις 400.000 στη χθεσινή ψηφοφορία για την ηγεσία του κόμματος.

Με τον τρόπο αυτό σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στα Γιάννινα, ένας ολόκληρος κόσμος δήλωσαν παρών στην ανάγκη να έχει η χώρα, ιδιαίτερα σήμερα που όλα πάνε χειρότερα από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μια σοβαρή εναλλακτική λύση.

Η Ν.Δ. βρίσκεται  σε καλά χέρια λοιπόν.  Αύριο η χώρα θα βρίσκεται σε καλά χέρια!  Γιατί η Ν.Δ. με ανανεωμένη ηγεσία θα κληθεί και πάλι να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση.  Το εγγυάται η σιωπηλή πλειοψηφία του λαού μας που, όταν θέλει και πρέπει, δεν είναι σιωπηλή».

 

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of