Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Θανάσης Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ- Δημ. Συμπαράταξη) : «Χρειάζεται η Κυβέρνηση να βρει τις κατάλληλες συμμαχίες και να μην φτάσουμε σε ένα χρόνο ο κ. Τσίπρας να υιοθετεί αυτά που εμείς λέμε σήμερα…»

Θανάσης Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ- Δημ. Συμπαράταξη) : «Χρειάζεται η Κυβέρνηση να βρει τις κατάλληλες συμμαχίες και να μην φτάσουμε σε ένα χρόνο ο κ. Τσίπρας να υιοθετεί αυτά που εμείς λέμε σήμερα…»

jqRN2IzmYfgCAy0hJ4oi3pP1lVFMa6Ux-mNty1Zo4RB3SxhnzAuTC8dlKv09IkUsi

Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα όπως το παράλληλο πρόγραμμα, την απομάκρυνση του ΔΝΤ που επιθυμεί ο Πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για αυταπάτες της Κυβέρνησης και έλλειψη στρατηγικής. Ο   κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  ξεκαθάρισε πως η παράταξη θα είναι αυστηρή όσον αφορά το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να περάσουν άλλα άρθρα και διατάξεις άσχετα με αυτό.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments