Παρασκευή , 5 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Κ.Τασούλας:Ψηφίζουμε για να επανέλθει η ζωή μας σε μια κανονικότητα μέσα στην Ευρώπη
2-2-2011-HǍmӴ砂ﵫޠ󵦧�᩠󞬥񡠧 𱼴᳧ 𯵠꡴ݨ峥 砍ݡ ħ쯪񡴟ᠣ顠�꡴ܱ㧳破ﵠ𡭥𩳴笩᪯�ﵬ ᰼ ᶯ񬞠�𱼳� ꡴ܫ縧 �ͯ쩪޲ ӷ﫞򠡰�휳�/ ӔǠ֙ԏÑVɁ ϠʙӔS ԁӏՋS ՋŕԇӠ̈́ .(EUROKINISSI-ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

Κ.Τασούλας:Ψηφίζουμε για να επανέλθει η ζωή μας σε μια κανονικότητα μέσα στην Ευρώπη

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή”ο,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας τόνισε μεταξή άλλων:”Την Κυριακή ψηφίζουμε για να επανέλθει η ζωή μας σε μια κανονικότητα ή οποία για πρώτη φορά μεταπολεμικά παρακαλώ,διαταράσσεται με αυτόν τον απρόβλεπτο τρόπο.

Ψηφίζουμε για να επανέλθει η ζωή μας σε μια κανονικότητα μέσα στην Ευρώπη,μια Ευρώπη η οποία έχει δείξει σημάδια αυστηρότητας μέχρι στιγμής έναντι της Ελλάδας, αλλά που συγχρόνως αποτελεί το μόνο αγκυροβόλιο μέσα στο οποίο μπορούμε με τρόπους οργανωμένους και σωστούς, να επαναφέρουμε τη ζωή μας σε καθεχτώς προκοπής”. Ο κ. Κ.Τασούλας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για ”κυβερνητική επιπολαιότητα”, και ”ψευτοδημοψήφισμα”….Δείτε το βίντεο

make music movie

Δείτε Επίσης

Γιώργος Χρηστοβασίλης: “Ο ΠΑΣ ουδέποτε υπήρξε ούτε και πρόκειται να υπάρξει προσδεδεμένος στο «άρμα» οποιουδήποτε «μεγάλου» ποδοσφαιρικού σωματείου”

Από :Βίκυ Μιχέλη –Σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, στην εκπομπή «Σημεία των καιρών» ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of