Παρασκευή , 25 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Λαϊκή Συσπείρωση”: Ανταπόκριση είχε η συγκέντρωση της παράταξης στην πλατεία Χατζή

“Λαϊκή Συσπείρωση”: Ανταπόκριση είχε η συγκέντρωση της παράταξης στην πλατεία Χατζή

Σε ανακοίνωση των  παρατάξεων “Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων” και “Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου”  αναφέρονται τα εξής:

“Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στην γειτονιά των Αμπελοκήπων με ομιλητές την υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων Όλυ Τσουμάνη  και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο  Πρέντζα.

Στην συγκέντρωση αναδείχτηκαν τα συγκεκριμένα προβλήματα από την περιοχή αυτή.  Ιδιαίτερα ανησυχεί τους κατοίκους της γειτονία το θέμα με το άλσος της περιοχής, όπου δεν υπάρχει πυρασφάλεια,  οι δρόμοι  και ιδιαίτερα ορισμένες  επικίνδυνες  διασταυρώσεις που σημειώνονται συχνά ατυχήματα και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων , οι λίγοι  παιδικοί σταθμοί σε σχέση με τα παιδιά της γειτονιάς κτλ , το ένα και μοναδικό Κ.Α.Π.Η. που όμως δε είναι άλλα από αυτά που κυριαρχούν σε κάθε γειτονιά της πόλης  όπως τόνισε στην ομιλία της η Όλυ Τσουμάνη . μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ ώστε να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες . Οι ανάγκες των ανέργων των  εργαζομένων , των αυτοαπασχολουμένων και των οικογενειών τους

Ο Γιώργος  Πρέντζας ανέδειξε στην ομιλία του την σύνδεση ΕΕ με την την ποιότητα ζωής στις πόλεις και τις γειτονιές,  τον ρόλο των προγραμμάτων και των έργων που χρηματοδοτούνται που δεν είναι άλλος από την διευκόλυνση και παράδοση όλων των εργαλείων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ντόπιου και όχι μόνο  κεφαλαίου.

Στο τέλος οι κάτοικοι έδωσαν μαχητικό ραντεβού στην γειτονιά σπίτι το σπίτι ώστε να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ  παντού.  Να φτάσουν παντού τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και  της Λαϊκής Συσπείρωσης.”

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments