Τρίτη , 4 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δήμου Ιωαννιτών–“Η Δημοτική αρχή κατάφερε να ξεμείνουν από πετρέλαιο παιδικοί σταθμοί και σχολεία της πόλης”

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δήμου Ιωαννιτών–“Η Δημοτική αρχή κατάφερε να ξεμείνουν από πετρέλαιο παιδικοί σταθμοί και σχολεία της πόλης”

syspeΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σε ανακοίνωση της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Ιωαννιτών ασκείται κριτική στην Δημοτική Αρχή η οποία ,όπως αναφέρεται,”κρίνεται ως απαράδεκτη για ακόμα μια φορά, αφού κατάφερε να ξεμείνουν από πετρέλαιο παιδικοί σταθμοί και σχολεία της πόλης, Φλεβάρη μήνα”.Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων κρίνεται ως απαράδεκτη για ακόμα μια φορά, αφού κατάφερε να ξεμείνουν από πετρέλαιο παιδικοί σταθμοί και σχολεία της πόλης, Φλεβάρη μήνα, κι ενώ,  όπως διατείνονται οι αντιδήμαρχοι, το ταμείο του Δήμου έχει 20 εκ. ευρώ.

Τα προβλήματα τροφοδοσίας στο Δήμο Ιωαννιτών δεν είναι καινούριο φαινόμενο όταν αφορούν στην κάλυψη λαϊκών αναγκών. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται προβλήματα στους διαγωνισμούς τροφίμων των παιδικών σταθμών, οχήματα μένουν ανασφάλιστα, χωρίς πετρέλαιο, οι διαγωνισμοί για τα μέσα ατομικής προστασίας των εργαζόμενων καθυστερούν τουλάχιστον ένα χρόνο.

Την κατάσταση σαφώς χειροτερεύουν όλοι εκείνοι οι νόμοι που επιτρέπουν το μεγαλύτερο ανταγωνισμό των επιχειρήσεων που τροφοδοτούν το Δημόσιο, όπως πάντα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην περίπτωση της θέρμανσης των σχολείων.

Ανεξάρτητα από τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τους νόμους, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός και καμία μέριμνα όταν πρόκειται για τη θέρμανση των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.  Αντίθετα η Δημοτική Αρχή κάνει μελέτες χιλιάδων ευρώ όπως το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, χρόνια ολόκληρα πριν παραστεί η ανάγκη και δαπανώνται δεκάδες εκατομμύρια για να μην σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο η αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών”

Δείτε Επίσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» κοινωνική δράση του ΟΚΠΑΠΑ

Ο «ΟΚΠΑΠΑ»με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of