Πέμπτη , 13 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου:Αντικομμουνιστικό παραλήρημα του εκπροσώπου της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

“ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου:Αντικομμουνιστικό παραλήρημα του εκπροσώπου της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

syspeΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—“Το χθεσινό αντικομμουνιστικό παραλήρημα του εκπροσώπου της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει πανελλαδική συμπαράστασης, από εκατοντάδες φορείς, υπέρ του κομμουνιστή δημάρχου  Πατρέων Κ. Πελετίδη για τη στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή.” Αυτό τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου ,στην οποία αναφέρονται και τα εξής:

“Ο Κ. Πελετίδης δικάζεται σήμερα στις 23-2-2017, μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής, γιατί έκανε το αυτονόητο: με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πατρεών, δεν παρείχε διευκολύνσεις στη ναζιστική,εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών και δεν τους έδωσε στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, μετά από Ερώτηση που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Με αντικομμουνισμό επιτέθηκε στα στελέχη του ΚΚΕ,την Περιφερειακή Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, που βρίσκονταν εκεί για να στηρίξει τις εργαζόμενες του σουπερ-μάρκετ «Καρυπίδη», οι οποίες είχαν ζητήσει να συζητηθούν τα αιτήματά τους. Μάλιστα απείλησε με νέα μήνυση, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου να μεταφερθεί στην αστυνομία.

Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής. Οι υπόδικοι για τη δολοφονία Φύσσα, για άνανδρες επιθέσεις σε μετανάστες, για τη δολοφονική επίθεση ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Αυτοί που με το ρατσιστικό τους δηλητήριο – γιατί μόνο αυτό διαθέτουν- θέλουν να χωρίσουν τους λαούς για να μπορεί ανενόχλητο το σύστημα να συνεχίζει την εκμετάλλευση και τους πολέμους. Οι θρασύδειλοι φασίστες που ονειρεύονται, όπως προσπάθησε να ψελλίσει ο περιφερειακός σύμβουλος, να βρεθούν οι κομμουνιστές στα ξερονήσια, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι μισούν το εργατικό κίνημα, είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος.

Ο λαός και των Ιωαννίνων, που έχει πείρα από τις ναζιστικές θηριωδίες, με τη δράση και τους αγώνες του, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα τσακίσει και θα στείλει εκεί που αξίζει, το εγκληματικό, φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.”

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το Δημοτικό Συμβούλιο για τον θάνατο του Κώστα Πέτσιου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments