Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μήνυση της δημοτικής αρχής για τη σπασμένη μπάρα στα Λιθαρίτσια

Μήνυση της δημοτικής αρχής για τη σπασμένη μπάρα στα Λιθαρίτσια

4431274_origΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Μήνυση κατ’ αγνώστων θα καταθέσει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων μετά τον βανδαλισμό που υπέστη η μπάρα στην είσοδο του Πάρκου Λιθαρίτσια.Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

“Η μπάρα βρέθηκε ξηλωμένη με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να εισέρχονται στο χώρο του Πάρκου οχήματα για να σταθμεύσουν.

Ήδη συνεργείο του Δήμου έχει προχωρήσει στην αποκατάστασή της.

Ο βανδαλισμός της συγκεκριμένης μπάρας δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο.

Κάποιοι επιμένουν να μην κατανοούν  ή κάνουν ότι δεν κατανοούν την απόφαση απαγόρευσης εισόδου και στάθμευσης στον συγκεκριμένο χώρο πλην ορισμένων ειδικών περιπτώσεων.

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει για μια ακόμη φορά πως το Πάρκο Λιθαρίτσια είναι ένας ελεύθερος δημόσιος χώρος και θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διατηρηθεί ως τέτοιος.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με το νέο ενοικιαστή του καταστήματος που λειτουργεί εντός του Πάρκου προκειμένου, μεταξύ άλλων, να ξεκαθαριστούν οι υποχρεώσεις που έχει και ο ίδιος στη διαφύλαξη του ελεύθερου δημόσιου χώρου.Μήνυση της δημοτικής αρχής για τη σπασμένη μπάρα στα Λιθαρίτσια

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments