Σάββατο , 13 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Με νέο Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει ο Χ.Ο.Ι.

Με νέο Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει ο Χ.Ο.Ι.

Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Πρόεδρο τον κ. Παύλο Χήτα συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Η ανακατομή των αξιωμάτων προέκυψε μετά την παραίτηση του επί 10 συναπτά έτη Προέδρου του Χ.Ο.Ι. κ. Σταύρου Λάμπρου. Την κενή θέση κάλυψε ο πρώτος επιλαχών κ. Δημήτριος Κανής και το νέο συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παύλος Χήτας

Αντιπρόεδρος: Μάκης Κίτσος

Ταμίας: Νατάσα Παπαδοπούλου

Γραμματέας: Γιώργος Μπαζούκας

Μέλος: Δημήτρης Κανής

Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Χ.Ο.Ι. για την εμπιστοσύνη τους και εξήρε το έργο του προκατόχου του επισημαίνοντας ότι έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. «Ο κ. Λάμπρου έχει προσφέρει τα μέγιστα στον όμιλό μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Τα νέα μου καθήκοντα με γεμίζουν ευθύνη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την σπουδαία διαδρομή που έχει διανύσει ο Χ.Ο.Ι. από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Μπροστά μας ανοίγεται ένας νέος δρόμος αλλά ο στόχος μας παραμένει ίδιος και αφορά τη διερεύνηση, διατήρηση και διάδοση των λαογραφικών στοιχείων του τόπου μας. Έχουμε ήδη δρομολογήσει δράσεις που θα αναδείξουν τον πολιτισμό μας και με βασικό πυλώνα το Φεστιβάλ του Χ.Ο.Ι. στοχεύουμε να εδραιώσουμε τα Γιάννινα στον παγκόσμιο χάρτη των παραδοσιακών χορευτικών διοργανώσεων» σημείωσε ο κ. Χήτας.

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments