Τετάρτη , 16 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Μηνύματα από το Παρίσι… Από την Αιμιλία Ιωαννίδου, εντεταλμένη διδάσκουσα στο πανεπιστήμιο Paris II, Panthéon-Assas και το πανεπιστήμιο Paris Est, δικηγόρο Αθηνών και Παρισίων.

Μηνύματα από το Παρίσι… Από την Αιμιλία Ιωαννίδου, εντεταλμένη διδάσκουσα στο πανεπιστήμιο Paris II, Panthéon-Assas και το πανεπιστήμιο Paris Est, δικηγόρο Αθηνών και Παρισίων.

ΙΩΑΝΝΙΔΗ  Η Αιμιλία Ιωαννίδου, εντεταλμένη διδάσκουσα στο πανεπιστήμιο Paris II, Panthéon-Assas και το πανεπιστήμιο Paris Est, δικηγόρος Αθηνών και Παρισίων μίλησε στην εβδομαδιαία εκπομπή   “Εκτός των τειχών”(Γιώργος Γκόντζος) του δημοτικού ραδιοφώνου Ιωαννίνων για :

-το σκηνικό και την ατμόσφαιρα λίγη ώρα μετά την τρομοκρατική ενέργεια

-τα συναισθήματά της μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος της σφαγής

-τις συζητήσεις στο Πανεπιστήμιο και την εικόνα της φιλαλληλίας μεταξύ των φοιτητών -φοιτητριών που ανήκουν σε διαφορετικές θρησκείες και προέρχονται από διαφορετικές χώρες

-την συμπαράσταση στην φοιτήτριά της που έχασε την αδερφή της

-τα αίτια που γεννούν αυτές τις καταστάσεις

-τα κρίσιμα ζητήματα για την Ευρώπη στις επόμενες περιόδους

Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Β.Ελιέζερ- Η λύση θα βρεθεί όταν επικρατήσει η μετριοπάθεια-Γνωστοί οι χρηματοδότες της Χαμάς-Ο αντισημιτισμός αμφισβητεί το συλλογικό δικαίωμα των Εβραίων να έχουν το δικό τους κράτος.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—«Προσωπικά δεν  χάνω την  ελπίδα  ότι  τελικά  στο τέλος του δρόμου  η λύση  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of