Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.

Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.

Η Συντονιστική Επιτροπή Έργου του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, συνδιοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση, με θέμα: « Οι Πυλώνες του Προγράμματος ΜΝΑΕ-Από τα 9 ΕΠΑ.Λ. της πιλοτικής φάσης στην καθολική εφαρμογή », η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) του Δήμου Ιωαννιτών, την 1η Φεβρουαρίου 2019 από τις 12.00 έως τις15.30.

Σκοπός της συνάντησης είναι η υποστήριξη και η εξοικείωση των Διευθυντών/ντριών των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. με το Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.», ώστε να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα στοιχεία που αυτό εισάγει και να τα ενσωματώσουν στη λειτουργία και την κουλτούρα των ΕΠΑ.Λ.

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση απευθύνεται σε Διευθυντές/ντριες των ΕΠΑ.Λ και Ε.Κ. των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και Λευκάδας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Μερόπη Τζούφη.

Δείτε Επίσης

Δήλωση / Απάντηση στη ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, η γιαννιώτικη κοινωνία με εξέλεξε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ήταν ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments