Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Μ.Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων)- Για μας υπάρχει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο

Μ.Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων)- Για μας υπάρχει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο

KEFALA_MARIA2 Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων.Αυτό ανέφερε η πρόεδρος της  ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Μαρία Κεφάλα  στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) .Δυο υποψήφιοι ο κ.Φίλιππος Σάκκας και η κ. Αν. Μπινιέρη, για προσωπικούς λόγους ,είπε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ,δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ”αλλά είναι στρατευμένοι με την προσπάθεια της παράταξης για την σωτηρία της χώρας”.
Η κ.Μαρία Κεφάλα πρόσθεσε επίσης πως ”ευτυχώς για την ΝΔ ,παρ’ ότι είναι δύσκολες οι εποχές και απαξιωμένη η πολιτική ,και βλέπουμε άλλα κόμματα και άλλους συνδυασμούς να φυλλοροούν , για  μας υπάρχει ενδιαφέρον ,υπάρχουν στελέχη ,άξια ,επιτυχημένα  στους χώρους τους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν..” Δεν θέλησε πάντως να απαντήσει  στο ερώτημα αν αληθεύει η πληροφορία ότι τις δυο κενές θέσεις θα συμπληρώσουν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου( ”Δεν θα μπω σε ονοματολογία ”είπε χαρακτηριστικά..)
Ανέφερε επίσης πως την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επισκεφτούν τα Γιάννινα οι Γ.Κομουτσάκος και Σ.Καλαφάτης ,ενώ η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ θα γίνει την Πέμπτη 8 μ.μ. στο Grand Serai. Τέλος  είπε πως τα Γιάννινα θα επισκεφτεί και  ο πρόεδρος της ΝΔ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Δείτε Επίσης

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα, τόνισαν μετά τη σύσκεψη Ν. Χαρδαλιάς, Αλ. Καχριμάνης, Μ. Ελισάφ

Προτροπή προς τους κατοίκους των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής να τηρούν τα επόμενα 24ωρα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of