Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Μ.Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων)- Για μας υπάρχει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο

Μ.Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων)- Για μας υπάρχει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο

KEFALA_MARIA2 Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων.Αυτό ανέφερε η πρόεδρος της  ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Μαρία Κεφάλα  στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) .Δυο υποψήφιοι ο κ.Φίλιππος Σάκκας και η κ. Αν. Μπινιέρη, για προσωπικούς λόγους ,είπε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ,δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ”αλλά είναι στρατευμένοι με την προσπάθεια της παράταξης για την σωτηρία της χώρας”.
Η κ.Μαρία Κεφάλα πρόσθεσε επίσης πως ”ευτυχώς για την ΝΔ ,παρ’ ότι είναι δύσκολες οι εποχές και απαξιωμένη η πολιτική ,και βλέπουμε άλλα κόμματα και άλλους συνδυασμούς να φυλλοροούν , για  μας υπάρχει ενδιαφέρον ,υπάρχουν στελέχη ,άξια ,επιτυχημένα  στους χώρους τους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν..” Δεν θέλησε πάντως να απαντήσει  στο ερώτημα αν αληθεύει η πληροφορία ότι τις δυο κενές θέσεις θα συμπληρώσουν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου( ”Δεν θα μπω σε ονοματολογία ”είπε χαρακτηριστικά..)
Ανέφερε επίσης πως την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επισκεφτούν τα Γιάννινα οι Γ.Κομουτσάκος και Σ.Καλαφάτης ,ενώ η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ θα γίνει την Πέμπτη 8 μ.μ. στο Grand Serai. Τέλος  είπε πως τα Γιάννινα θα επισκεφτεί και  ο πρόεδρος της ΝΔ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments