Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Μ.Σπυράκη:Δεν υπάρχει στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,η επαναφορά της συζήτησης για το χρέος.

Μ.Σπυράκη:Δεν υπάρχει στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,η επαναφορά της συζήτησης για το χρέος.

photo_spyrakhΣε παρέμβαση στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη σημείωσε μεταξύ άλλων:”Με  πολύ μεγάλη καθυστέρηση η ελληνική κυβέρνηση έχει  στείλει ένα πρόγραμμα μέτρων το οποίο δεν διαφέρει πολύ σε βασικές γραμμές,από το προηγούμενο που είχε στείλει και το οποίο έχει στόχο να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία για την επίτευξη συμφωνίας..”
”.. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η διαδικασία ,δεν υπάρχουν αρνητικά σημάδια αυτή την ώρα ,δεν υπάρχει όμως στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,αυτό το κρίσιμο σημείο γαι το οποίο υποτίθεται πως η κυβέρνηση ασκεί την μεγαλύτερη πίεση που είναι η επαναφορά της συζήτησης για  το χρέος .όπως είχε επιτευχθεί το Νοέμβριο του 2012..
”… Δεν τα μασάω τα λόγια μου..Ξεκαθάρισα ότι δεν ενστερνίζομαι το ύφος και τους τόνους του κ. Βέμπερ..Δεν με εκφράζει…Ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν την αλήθεια των άλλων.Ο κ. Βέμπερ εκφράζει μια πλειοψηφία στο ΕΛΚ ,δυστυχώς για την ελληνική θέση η πλειοψηφία αυτή βλέπει με αρνητικό πρόσημο ,δυστυχώς , τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα κινήθηκε τις τελευταίες βδομάδες..” Δείτε το βίντεο:make music movie

Δείτε Επίσης

Σταύρος Καλογιάννης: «Η κύρωση από τη Βουλή της Απόφασης για τους ίδιους πόρους της ΕΕ αποτελεί προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης»

Στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το σ/ν για τους ίδιους πόρους της ΕΕ, τοποθετήθηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of