Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Μ.Τσολάκη(ΝΔ)-Προκλητικός ο κ. Κατρούγκαλος- Πλεονέκτημα του Κυρ.Μητσοτάκη ο έντιμος και σταθερός λόγος

Μ.Τσολάκη(ΝΔ)-Προκλητικός ο κ. Κατρούγκαλος- Πλεονέκτημα του Κυρ.Μητσοτάκη ο έντιμος και σταθερός λόγος

τσολακη

Από :Γιώργος Γκόντζος    —   “Τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα.Έχουμε όλοι  αντιληφθεί  ότι δεν μπορούμε να παίζουμε πλέον με την χώρα και κυρίως με τους πολίτες.   ”

Με αυτή τη φράση σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις η Μαρία Τσολάκη .υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων ,μιλώντας στην εκπομπή    ” ό,τι πεις εσύ ” (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Διατύπωσε τις ενστάσεις της για το ασφαλιστικό τονίζοντας πως  “είναι προκλητικός ο κύριος Κατρούγκαλος ”   ενώ γενικότερα για την πολιτική της Κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά :  “Πληρώσαμε πολύ ακριβά τον κύριο Τσίπρα  ” .

Για τις εσωκομματικές εκλογές τάχτηκε υπέρ του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί όπως είπε μεταξύ άλλων “έχει το πλεονέκτημα του έντιμου και σταθερού λόγου ” .Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Σταύρος Καλογιάννης: «Η κύρωση από τη Βουλή της Απόφασης για τους ίδιους πόρους της ΕΕ αποτελεί προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης»

Στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το σ/ν για τους ίδιους πόρους της ΕΕ, τοποθετήθηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of