Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νέα μέτρα ασφαλείας για τη Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο.

Νέα μέτρα ασφαλείας για τη Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο.

Κόβονται πολλά «προνόμια» που είχε πριν αποδράσει.

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Νέα μέτρα ασφαλείας, τα οποία ταυτόχρονα περιορίζουν σηματικά τις «ελευθερίες» που είχε έως τώρα η Βίκυ Σταμάτη, φαίνεται πως λαμβάνονται από τους αρμόδιους στο Δρομοκαΐτειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών, στο ψυχιατρικό ίδρυμα έχουν ενοχληθεί έντονα από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία θεωρούν ότι κηλιδώνει το κύρος της κλινικής.

Έτσι, κατά τις ίδιες πληροφορίες και μετά την επιστροφή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου στο δωμάτιό της, φαίνεται ότι λαμβάνονται τα εξής πρόσθετα μέτρα ασφαλείας:

– Απαγορεύεται να παραγγέλνει φαγητό απ” έξω (delivery).
– Της πήραν το κινητό τηλέφωνο.
– Τα ρολά στο δωμάτιό της θα κατεβαίνουν μετά τη δύση του ηλίου και δεν θα μένουν ανοιχτά όλη τη μέρα, όπως συνέβαινε έως τώρα, για ψυχολογικούς λόγους, τους οποίους είχε επικαλεστεί η κυρία Σταμάτη.

Όλα αυτά, την ώρα που η ίδια η Βίκυ Σταμάτη επιθυμεί, σύμφωνα με το δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, προκειμένου να κάνει «αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα», όπως δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορός της, ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποκαλύψεις που θέλει να κάνει η πελάτης του.

Πάντως, όπως είπε, θα ζητήσει στην κατάθεση να είναι παρών μόνο ο κ. Πεπόνης.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση μνήμης στο Σιστρούνι

Tο πρωί της Κυριακής, ο Δήμος Δωδώνης, η Κοινότητα Σιστρουνίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of