Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νέο λογότυπο απέκτησε η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων

Νέο λογότυπο απέκτησε η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων

Νέο λογότυπο απέκτησε η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Το νέο λογότυπο που αντικαθιστά αυτό που είχε δημιουργηθεί το 1985 για λογαριασμό της Επιχείρησης απεικονίζει δύο ανθρωπάκια χρώματος μπλε και πράσινου με ενωμένα τα χέρια τους «αγκαλιάζοντας» μια σταγόνα νερό.

Το πράσινο χρώμα συμβολίζει το περιβάλλον και τις δράσεις της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων για την προστασία του.

Το μπλε συμβολίζει συνολικά το υδάτινο στοιχείο, η διαχείριση του οποίου αποτελεί τον κύριο λόγο ύπαρξης της Επιχείρησης.

Τέλος, η σταγόνα είναι μια αναφορά στο νερό για το οποίο η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων φροντίζει να φτάνει πάντα ποιοτικό στους καταναλωτές της.

«Προχωρήσαμε στην ανανέωση του λογότυπου της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων για να συμβολίσουμε την επόμενη μέρα της Επιχείρησης για την οποία εργαζόμαστε καθημερινά. Το νέο μας λογότυπο συμβολίζει το έργο της ΔΕΥΑΙ για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την παροχή καθαρού και ποιοτικού πόσιμου νερού. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σχέδιο και πρόγραμμα για να αναβαθμίσουμε συνολικά τη λειτουργία της ΔΕΥΑΙ προς όφελος των καταναλωτών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης, Μ. Χρυσοστόμου.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of