Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

kerameos_1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) η Νίκη Κεραμέως Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και της Ανεξάρτητης Αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θέτοντας ζήτημα αντισυνταγματικότητας  και ανέλυσε τη θέση του κόμματος της στο ζήτημα αυτό. Η Βουλευτής Επικρατείας ακόμη μίλησε για το μεταναστευτικό  χαρακτηρίζοντας την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ως απλό παρακολουθητή των εξελίξεων  που μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη μεταναστών.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Σε “lockdown” και το ερασιτεχνικό

Από: Άγγελος Μπάρκας– Σε τοπικό lockdown και σε επίπεδο 4 (κόκκινο, περιοχή αυξημένου κινδύνου) έχει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of