Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

kerameos_1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) η Νίκη Κεραμέως Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και της Ανεξάρτητης Αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θέτοντας ζήτημα αντισυνταγματικότητας  και ανέλυσε τη θέση του κόμματος της στο ζήτημα αυτό. Η Βουλευτής Επικρατείας ακόμη μίλησε για το μεταναστευτικό  χαρακτηρίζοντας την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ως απλό παρακολουθητή των εξελίξεων  που μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη μεταναστών.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

«Χωρίς διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο το νέο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων», διαμαρτύρεται η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Για απουσία οποιασδήποτε μορφής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο κάνει λόγο η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of