Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ:Διχαστική και επικίνδυνη τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ:Διχαστική και επικίνδυνη τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

header

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απαράδεκτη την  παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνη, υπέρ του Ναι στο δελτίο ειδήσεων του ITV.

Η δήλωσή του περί εθνικής προδοσίας για όσους επιλέξουν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αποτελεί διχαστική και επικίνδυνη τοποθέτηση.

Η προσωπική επιλογή του Αλ. Καχριμάνη υπέρ της πρότασης της ΝΔ για Ναι στο σχέδιο των δανειστών είναι απολύτως θεμιτή και σεβαστή.

Ο Περιφερειάρχης όμως Αλέκος Καχριμάνης, εκλεγμένος από τους Ηπειρώτες, οφείλει να διασφαλίσει την ενότητα του λαού, την ομαλότητα και την ηρεμία στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας μέσω της αποτελεσματικής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, για τις οποίες έχει την απόλυτη ευθύνη σε τοπικό επίπεδο.

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθεί δίπλα στους πολίτες ως συμπαραστάτης και όχι ως εκδικητής-τιμωρός, υπερασπιστής των κομμάτων και των στρωμάτων εκείνων που κατέκλεβαν τη χώρα επί 40 χρόνια.

Καλούμε το Γιαννιώτικο Λαό να διατηρήσει την ψυχραιμία του, να μην απαντά στις προκλήσεις και να δώσει τη μάχη υπέρ του ΟΧΙ μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες.

 

Την Κυριακή δεν υποκύπτουμε στις απειλές και στα εκβιαστικά διλήμματα!

Ψηφίζουμε περήφανα, ψηφίζουμε με αποφασιστικότητα ΟΧΙ!!!

 

Το γραφείο τύπου της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Δείτε Επίσης

Την παρέμβαση Μέτσολα για την άδικη κράτηση Μπελέρη, ζήτησε ο Μ. Κεφαλογιάννης

Για τη συνάντηση που είχε στις φυλακές των Τιράνων με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντη ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments