Σάββατο , 19 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Νομαρχιακή Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Νομαρχιακή Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

lae

Την Τετάρτη 14/10 και ώρα 7.00 μ.μ., στη Στοά Σάρκα (2ος όροφος, αίθουσα πρώην ΕΛΚΕΠΑ) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Ιωαννίνων, με θέματα τον απολογισμό της εκλογικής μάχης και τα επόμενα βήματα για το συντονισμό της πολιτικής της παρέμβασης και τη δημοκρατική συγκρότηση και διεύρυνσή της.Σε ανακοίνωση της ΛΑ.Ε Ιωαννίνων τονίζεται:

”Η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί μετωπικό πολιτικό φορέα συσπείρωσης των ευρύτερων αντιμνημονιακών, ριζοσπαστικών, αριστερών, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων. Στόχοι της είναι η ανατροπή των μνημονίων και της λιτότητας, η διαγραφή του μεγαλύτερου τουλάχιστον μέρους του χρέους, η εθνικοποίηση και ο κοινωνικός έλεγχος των τραπεζών, η προώθηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης και πολιτιστικής αναγέννησης της χώρας, μέσα από την εφαρμογή ενός μεταβατικού προγράμματος με ορίζοντα το σοσιαλισμό.

Η προώθηση των άμεσων και μακροπρόθεσμων στόχων της Λαϊκής Ενότητας είναι εξ’ αντικειμένου ασύμβατη με τις πολιτικές που προωθούν οι κυρίαρχες ελίτ της ευρωζώνης και της Ε.Ε. Γι’ αυτό και η θέση της είναι η αποδέσμευση από την ευρωζώνη και το ευρώ και η σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές και πολιτικές της Ε.Ε.

Η Λαϊκή Ενότητα απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους όσους πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης, να αγωνιστούν μέσα από τις γραμμές της για τη δημοκρατία, τη ζωή και την αξιοπρέπεια του λαού μας.”

Δείτε Επίσης

Αντίθετος στην ανάθεση αποκομιδής απορριμάτων από τον Δήμο Ιωαννιτών στην EnAct ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων

Για «φάμπρικα ιδιωτικοποιήσεων, με τον λαό να πληρώνει το μάρμαρο» κάνει λόγο σε σχετική ανακοίνωσή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of