Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησαν οι χοροί στην πλατεία Συντάγματος

Ξεκίνησαν οι χοροί στην πλατεία Συντάγματος

Μέλη σωματείων παραδοσιακών χορών χορεύουν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη

pare40

Μετά το πέρας της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας, η πλατείας Συντάγματος γέμισε με χορευτές και τραγουδιστές που έδωσαν μια άλλη νότα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως είχαν προγραμματίσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μέλη σωματείων παραδοσιακών χορών χορεύουν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

parelasi

«Η ελληνική επανάσταση, απότοκο του μεγάλου ξεσηκωμού, όρισε το αξιακό πλαίσιο που μας ορίζει να διατηρούμε ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος τηςστρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

parelasi

Η ημέρα αυτή, συνέχισε μας κάνει «να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στον ελληνικό λαό. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες. Όταν ο λαός διεκδικεί, είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του, όλα μπορεί να τα καταφέρει», είπε ο πρωθυπουργός στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

tsipras - dourou

Με την σειρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ευχήθηκε του χρόνου τέτοια μέρα η χώρα να έχει απαλλαχθεί από τον εφιάλτη της κρίσης.

«Του χρόνου ο λαός να ζει κάτω από καλύτερες συνθήκες και μακριά από τον εφιάλτη αυτής της κοινωνικής κρίσης που τον θίγει βαθύτατα» ευχήθηκε ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Σήμερα ο λαός δίνει το δικό του αγώνα και στέλνει το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα που δεν το εκπέμπει μόνος του αλλά με όλους τους λαούς της Ευρώπης».

tsipras - konstantopoulou - dourou

parelasi6

parelasi5

parelasi4

parelasi2

pare44

parelasi

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments