Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Οι Ορίζοντες Ηπείρου «πατάνε» στο Μέτσοβο με Θόδωρο Δασούλα

Οι Ορίζοντες Ηπείρου «πατάνε» στο Μέτσοβο με Θόδωρο Δασούλα

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος συναντήθηκε, σήμερα Δευτέρα, στα γραφεία της παράταξης στα Ιωάννινα, με τον Θόδωρο Δασούλα, προκειμένου να συζητηθεί η συμπόρευση
και η ένταξή του στους εκλογικούς συνδυασμούς.
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε πλήρης συμφωνία θέσεων και στόχων. Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Σπύρος Ριζόπουλος
«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον Θόδωρο Δασούλα, έναν πραγματικό μαχητή ο οποίος έχει αγωνιστεί για τα κοινά είτε ως ηγέτης είτε ως απλός πολίτης εκφράζοντας τις απόψεις του
ελεύθερα.
Η αλήθεια είναι ότι τον Θόδωρο μπορείς να τον βγάλεις από το Μέτσοβο, το Μέτσοβο από τον Θόδωρο όχι. Θέλει το καλό του Μετσόβου και θέλει το καλό του νομού Ιωαννίνων. Πιστεύει σε μια δίκαιη ανάπτυξη όλων των νομών, όλων των πόλεων, όλων των ανθρώπων.
Συνεπώς, μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου Μετσόβου, είναι ιδιαίτερη τιμή που δέχθηκε να συστρατευθεί μαζί μας και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια της διαμόρφωσης του σχεδιασμού του προγράμματός μας για να μπορέσουμε να γίνουμε πολύ πιο αποδοτικοί σε ένα πλαίσιο ισότητας και αξιοπρέπειας για όλους τους πολίτες. Περήφανοι Ξανά, πλέον και με τον Θόδωρο Δασούλα.»

Θόδωρος Δασούλας
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο για την τιμή που μου έκανε. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.»

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of