Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ορίζοντες Ηπείρου: “Θερμή υποδοχή Ριζόπουλου σε δεκάδες χωριά της Άρτας”

Ορίζοντες Ηπείρου: “Θερμή υποδοχή Ριζόπουλου σε δεκάδες χωριά της Άρτας”

Σε ανακοίνωση της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου αναφέρονται τα εξής :

Ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, μαζί με στελέχη της παράταξης, συνεχίζουν το «όργωμα» όλης της Περιφέρειας και την απ’ ευθείας επαφή με τους πολίτες.

Το περασμένο τριήμερο, από 15 έως και 17 Φεβρουαρίου επισκέφθηκαν διαδοχικά δεκάδες χωριά στο νομό Άρτας.

Συνομίλησαν με κατοίκους, άκουσαν τα προβλήματα τους, εξήγησαν τις θέσεις του συνδυασμού και την έννοια της Περιφερειακότητας, αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένες προτάσεις και ανέλυσαν τα οφέλη τους.

Το κλίμα της υποδοχής τους ήταν εξαιρετικό σε όλες τις επισκέψεις. Οι κάτοικοι των χωριών τους υποδέχθηκαν θερμά και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ειδικότερα,

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, επισκέφθηκαν τα χωριά του νομού Άρτας: Πέτα, Μεγάρχη, Φωτεινό, Σελλάδες, Κομπότι, Περάνθη, Λουτρότοπος, Κομμένο, Νεοχώρι και Ακροποταμιά.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου πραγματοποίησαν επισκέψεις στα χωριά: Κιρκιζάτες, Χαλκιάδες, Καλαμιά, Άγιος Σπυρίδωνας, Καλογερικό, Πολύδρος, Ανέζα, Βίγλα, Γαβριά, Παντάνασσα, Αμμότοπος, Καμπή και Γραμμενίτσα.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας όπου παρακολούθησαν τον 33ο τελικό χάντμπολ του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, μεταξύ της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή 17Φεβρουαρίου επισκέφθηκαν τα χωριά: Διάσελλο, Άνω Καλεντίνη, Αστροχώρι, Μεσόπυργο, Καστανιά, Ελάτη και Κλειδί.

Δείτε Επίσης

Οι Άγριες Μέλισσες, συναντούν την Ηλέκτρα του Ευριπίδη, στα Γιάννενα

Την ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη παρουσιάζουν το καλοκαίρι 2022 οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε μετάφραση Στρατή ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments