Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

giann4_476_355Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Εικόνες από την κατάσταση σε δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών ,από την  Τοπική Κοινότητα Βασιλικής , ο πρόεδρος Απόστολος Κοσίνας  και από την Δημοτική Ενότητα Μαρμάρων ο πρόεδρος Κώστας Οικονόμου ,μετέφεραν μιλώντας σήμερα στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Ο Α.Κοσίνας τόνισε πως έγινε καθαρισμός από το χιόνι ,επισήμανε πως τώρα το πρόβλημα είναι ο πάγος, σημείωσε πως χάλασαν μηχανήματα -αλατιέρες και είναι σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Βίνη για να μισθωθούν μηχανήματα και να ρίξουν αλάτι στους δρόμους ,ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.Ο Κώστας Οικονόμου ανέφερε πως “έγινε μια προσπάθεια στα Μάρμαρα , με τρία μηχανήματα ανοίξαμε τους κεντρικούς δρόμους, καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τους κτηνοτρόφους μας ,δώσαμε λύσεις..”.  Ανέφερε επίσης πως υπήρξε πρόβλημα υδροδότησης σε μια γραμμή της Δημοτικής Ενότητας , το οποίο αποκαταστάθηκε και σημείωσε πως “προσπαθούμε τώρα να ανοίξουμε κάποιους παράδρομους στα Καρδαμίτσια και συνεχίζουμε..” Ακούστε τις συνεντεύξεις τους

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of