Τρίτη , 20 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

giann4_476_355Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Εικόνες από την κατάσταση σε δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών ,από την  Τοπική Κοινότητα Βασιλικής , ο πρόεδρος Απόστολος Κοσίνας  και από την Δημοτική Ενότητα Μαρμάρων ο πρόεδρος Κώστας Οικονόμου ,μετέφεραν μιλώντας σήμερα στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Ο Α.Κοσίνας τόνισε πως έγινε καθαρισμός από το χιόνι ,επισήμανε πως τώρα το πρόβλημα είναι ο πάγος, σημείωσε πως χάλασαν μηχανήματα -αλατιέρες και είναι σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Βίνη για να μισθωθούν μηχανήματα και να ρίξουν αλάτι στους δρόμους ,ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.Ο Κώστας Οικονόμου ανέφερε πως “έγινε μια προσπάθεια στα Μάρμαρα , με τρία μηχανήματα ανοίξαμε τους κεντρικούς δρόμους, καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τους κτηνοτρόφους μας ,δώσαμε λύσεις..”.  Ανέφερε επίσης πως υπήρξε πρόβλημα υδροδότησης σε μια γραμμή της Δημοτικής Ενότητας , το οποίο αποκαταστάθηκε και σημείωσε πως “προσπαθούμε τώρα να ανοίξουμε κάποιους παράδρομους στα Καρδαμίτσια και συνεχίζουμε..” Ακούστε τις συνεντεύξεις τους

Δείτε Επίσης

Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Αμβρακίας

Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο: «Εργασίες αντιστήριξης ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of