Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

Ο Α.Κοσίνας,(Τ.Κ Βασιλικής) και ο Κ.Οικονόμου,(Δ.Ε Μαρμάρων), μιλούν για την κατάσταση στις δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών.

giann4_476_355Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Εικόνες από την κατάσταση σε δυο περιοχές του δήμου Ιωαννιτών ,από την  Τοπική Κοινότητα Βασιλικής , ο πρόεδρος Απόστολος Κοσίνας  και από την Δημοτική Ενότητα Μαρμάρων ο πρόεδρος Κώστας Οικονόμου ,μετέφεραν μιλώντας σήμερα στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Ο Α.Κοσίνας τόνισε πως έγινε καθαρισμός από το χιόνι ,επισήμανε πως τώρα το πρόβλημα είναι ο πάγος, σημείωσε πως χάλασαν μηχανήματα -αλατιέρες και είναι σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Βίνη για να μισθωθούν μηχανήματα και να ρίξουν αλάτι στους δρόμους ,ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.Ο Κώστας Οικονόμου ανέφερε πως “έγινε μια προσπάθεια στα Μάρμαρα , με τρία μηχανήματα ανοίξαμε τους κεντρικούς δρόμους, καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τους κτηνοτρόφους μας ,δώσαμε λύσεις..”.  Ανέφερε επίσης πως υπήρξε πρόβλημα υδροδότησης σε μια γραμμή της Δημοτικής Ενότητας , το οποίο αποκαταστάθηκε και σημείωσε πως “προσπαθούμε τώρα να ανοίξουμε κάποιους παράδρομους στα Καρδαμίτσια και συνεχίζουμε..” Ακούστε τις συνεντεύξεις τους

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments