Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Γ.Δεβελέγκας μιλά για το βιβλίο του , “ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ”

Ο Γ.Δεβελέγκας μιλά για το βιβλίο του , “ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ”

 

Από : Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—“Στιγμές, εικόνες, μνήμες , πρόσωπα αγαπημένα, ένα βλέμμα ξεχωριστό , μια πρόσκληση, μια πρόκληση! Και συναισθήματα μοναδικά και δάκρυα και γέλια αυθόρμητα και χαρές και τραγικά συμβάντα! Κι άλλα πολλά ! Κι αγγίγματα πολύχρωμα στα μέσα της ψυχής , στο ανάγλυφο της διψασμένης σάρκας και στο χείλος των αισθήσεων και των συναισθημάτων!Κι άλλα πολλά!”.

Αυτά τα λόγια περιέχονται στις πληροφορίες για το έργο στο νέο βιβλίο του Γιάννη Β. Δεβελέγκα, με τίτλο ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ γαι το οποίο μίλησε σε συνέντευξη (Ηχητικό ΕΔΩ) , στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Αναφέρθηκε  στο πρώτο ερέθισμα για την συγγραφή του βιβλίου , στο περιεχόμενο επεισοδίων  (55+ 1 επεισόδια) , αλλά και στο θέμα των αποδήμων με αφορμή το γεγονός ότι το βιβλίο αφιερώνεται “στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ”

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ιωαννιτών προχωρά στη στήριξη των επιχειρήσεων. Δηλώσεις του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Φώτη Βάββα

Με μία δεύτερη δέσμη μέτρων ο Δήμος Ιωαννιτών έρχεται να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of