Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ο Γ.Παπαδιώτης προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου TAE KWON-DO -ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ μιλά για την επιτυχημένη συμμετοχή στοΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ TAE KWON-DO I.T.F. 2016

Ο Γ.Παπαδιώτης προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου TAE KWON-DO -ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ μιλά για την επιτυχημένη συμμετοχή στοΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ TAE KWON-DO I.T.F. 2016

IMG_3180IMG_4428IMG_4455IMG_4486admin-ajaxIMG_4542Από:Γιώργος Γκόντζος — Στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων μίλησε σήμερα ο Γιώργος Παπαδιώτης προπονητής του συλλόγου TAE KWON-DO -ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε στις 5-6-7 Φεβρουαρίου 2016 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων  και Ανδρών-Γυναικών  ΤΑΕ KWONDO  I.T.F.

Ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλές συμμετοχές και πολύ μεγάλη διάρκεια, καθώς χρειάστηκε οι αθλητές να παραμείνουν για τους τελικούς μέχρι της μία τα ξημερώματα στο γήπεδο. Έτσι η κούραση των αθλητών ήταν καθοριστικός παράγοντας  για την απόδοση τους.

Ο γιαννιώτικος  σύλλογος TAE KWONDO ΄ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ΄( Λαμπρίδου 4 τηλ: 6945262661-2651304874 ) συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε  ο Κορυφαίος σύλλογος στη Ελλάδα  με 5 Χρυσά 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια .

Συγκεκριμένα κατέκτησε  στη γενική κατάταξη συλλόγων .

την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών , και τη Τέταρτη θέση στη κατηγορία Εφήβων-νεανίδων.

Οι αθλητές που κατέλαβαν την πρώτη Θέση ( εκτός των έγχρωμων ζωνών ) θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα TAE KWON-DO I.T.F. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Πόλη της Θεσσαλονίκης από της 11 έως 17 Απριλίου 2016.

Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου , κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά . Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα . Ένα τριήμερο το οποίο χαρακτηρίστηκε και από την πολύ κακή διαιτησία .

  Πιό αναλυτικά : Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Λεκατσά Μαρία , Κύρκος Σπυρίδων, Αναστάσης Γεώργιος , Γκαρανέ Αντωνία και Γεωργούλα Αικατερίνη.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Δημητρίου Θωμαϊς , Μπαντής Αχιλλέας , Τιμαγένης Δημήτριος και Τιμαγένης Ιωάννης.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Μπαντής Αχιλλέας και Πανταζής Στέφανος.

Την Τέταρτη θέση και λίγο πρίν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν , κατέκτησαν οι αθλητές: Ντάκουλας Γεώργιος, Παπουτσή Ελένη, Ανδρούτσος Ιωάννης, Τσίμαρη Βάγια, Βαρδάκα Παρασκευή, Σκουλίκας Δημήτριος.

Ακούστε την συνέντευξη του Γιώργου Παπαδιώτη:

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments