Παρασκευή , 1 Ιουλίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων για το σχέδιο Π.Δ. της Παμβώτιδας: «Το μελετάμε και σύντομα θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας»

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων για το σχέδιο Π.Δ. της Παμβώτιδας: «Το μελετάμε και σύντομα θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας»

Την ευχή αυτή τη φορά να θεσμοθετηθεί και να μην μείνει στα λόγια έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, για το νέο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης.

Ο κ. Μπέγκας σε δηλώσεις του τόνισε πως η Δημοτική Αρχή μελετά προσεκτικά τις προβλέψεις του Προεδρικού Διατάγματος και σύντομα θα επεξεργαστεί τις θέσεις της επ’ αυτού.

Θέματα τέτοιου μεγέθους χρειάζονται την ανάλογη προετοιμασία. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα δημοσιοποιούμε τις απόψεις μας, όπως κάνουμε πάντα σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Φυσικά και καλωσορίζουμε την έλευση ενός ακόμα σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για τη Λίμνη, αν και ήρθε πολύ αργά, και δεσμευόμαστε να συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, όπως είχαμε κάνει άλλωστε και την προηγούμενη φορά που ένα άλλο σχέδιο είχε τεθεί και τότε στην ίδια διαδικασία, με τη Δημοτική Αρχή να καταθέτει υπεύθυνα τις προτάσεις της», δήλωσε ο κ. Μπέγκας

Δείτε Επίσης

ΚΟΝΙΤΣΑ- Αύριο Παρασκευή το παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι στο Ελεύθερο

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου , ημέρα που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments