Σάββατο , 14 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και τους διακριθέντες αθλητές των σχολείων του

Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και τους διακριθέντες αθλητές των σχολείων του

Τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν στο προηγούμενο σχολικό έτος, τους απόφοιτους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, καθώς και τους αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες βράβευσε  ο Δήμος Ζίτσας.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/12/2018), στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.

«Είναι μια εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός για το Δήμο μας με στόχο να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των μαθητών μας και το μόχθο των αθλητών για να κατακτήσουν τα όνειρά τους», ανέφερε στην ομιλία της η αρμόδια  αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, Γιαννούλα Γεωργούλη καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και απευθυνόμενη προς τους βραβευθέντες υπογράμμισε «στα πρόσωπά σας βλέπουμε ανθρώπους ικανούς να παλέψουν και να δημιουργήσουν για την περιοχή μας. Καλή επιτυχία σε ο,τι κι αν αποφασίσετε για τη ζωή σας. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για σας και θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειές σας να κάνετε πράξη τα όνειρά σας»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Λιάκος παίρνοντας το λόγο αφού συνεχάρη τους βραβευθέντες, καθώς και τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια των παιδιών τους     επεσήμανε «η γνώση είναι ουσιαστική όταν συνδυάζεται με ήθος, ευγενή άμιλλα, ισχυρή προσωπικότητας, ελευθερία σκέψης και αλληλεγγύη, γι’αυτά πρέπει να προσπαθείτε στη ζωή σας». Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στους στόχους τους, Καλά Χριστούγεννα  και Καλή Χρονιά.

Να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα και την προσπάθειά τους, τους προέτρεψε παίρνοντας το λόγο, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χριστίνα Παπαδημητρίου-Θεμελή και τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυναν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Καραμπίνας, οι οποίοι μεταξύ άλλων συνεχάρησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ζίτσας για τις επιτυχίες τους επισημαίνοντας πως για να πετύχει αυτό χρειάζεται κοινός αγώνας και  προσπάθεια από όλους.

Τα αριστεία και τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τους επαίνους στους αθλητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας που αρίστευσαν και διακρίθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά, επέδωσαν,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, οι Διευθυντές των Σχολικών μονάδων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Ηπειρώτικα κάλαντα το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου.

 

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 4.324 νέα κρούσματα, 15 θάνατοι, 173 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments