Παρασκευή , 23 Αύγουστος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2019»

Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2019»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των ντόπιων προϊόντων ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει και φέτος στην  έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»  που διοργανώνεται έως τις 07 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (03/04/2019)  από  τον  Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων της Ηπείρου καθώς και πλήθους κόσμου.

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους.   Το βράδυ των εγκαινίων το περίπτερο επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος,  Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί – Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο περίπτερο του Δήμου Ζίτσας οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα των οινοποιιών «Κτήμα Γκλίναβος» και “ΖΟΙΝΟS”, της Ζυθοποιίας Ηπείρου «ΣΤΑΛΑ», της επιχείρησης βοτάνων και αρωματικών φυτών «Ορεινή Γη» Χριστίνας Τσιούρη, και της επιχείρησης μελιού Δ.& Σ. Θωμόπουλος.

 

Δείτε Επίσης

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου

Από τη Δευτέρα 2  Σεπτεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 οι εγγραφές στα τμήματα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of