Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμος Ιωαννιτών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ στην Άρτα

Ο Δήμος Ιωαννιτών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ στην Άρτα

Ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αναδείχτηκαν στην Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ στο Δημαρχείο της Άρτας.

Στη Συνεδρίαση παρέστησαν τα μέλη της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, Δήμαρχοι της Ηπείρου, Αντιπερειφεριάρχες, Αντιδήμαρχοι, Δημ. Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου καθώς επίσης και αγρότες και επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα.

Παρών και ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω της αντιδημάρχου, Βάσως Μέγα, η οποία στην τοποθέτηση της, αναφέρθηκε στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι, την υποστελέχωση των Υπηρεσιών αλλά και για ουσιαστικά ζητήματα, όπως τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης και ο κίνδυνος να χαθούν επιπλέον κονδύλια από την ΚΑΠ 2021-2027 είναι προ των πυλών, τις μειονεκτικές περιοχές και την έλλειψη ενημέρωσης από το Αρμόδιο Υπουργείο.

Τέλος ζήτησε από το Προεδρείο της ΚΕΔΕ να συνεχίσει να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων του Πρωτογενούς τομέα ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Ηπείρου που παραμένει στις φτωχότερες Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Δείτε Επίσης

Ιλχάν Σαμπρή Αχμέτ(Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ)-Δεν επιτρέπω να αμφισβητήσει ο κύριος Αθανασίου τον πατριωτισμό μας.Δίνουμε μεγάλο αγώνα για την ενότητα της Θράκης.Έχω καταγγείλει τον ρόλο του Τουρκικού Προξενείου.

  Από!Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- “Έχω και μια προσωπική εκτίμηση στον ίδιο…Ξαφνιάστηκα όταν είδα την τοποθέτησή του ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments