Πέμπτη , 5 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ (το στοιχειό της πόλης) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!

Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ (το στοιχειό της πόλης) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!

moemolhs
Από:Γιώργος Γκόντζος

Αύριο Κυριακή  22 Νοέμβρη στις 11:30π.μ. (η  τελευταία παράσταση Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 5:30μ.μ.), στον Πολυχώρο της Στοάς Ορφέα (Αίθουσα Φ. Γκ. Λόρκα), η Παιδική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» παρουσιάζει, για 2η καλλιτεχνική περίοδο, το εκλεκτό θεατρικό έργο του Ράινερ Χάχφελντ, μαθητή του Μπέρτολτ Μπρεχτ, «ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ».
Ένα πολυεπίπεδο έργο με εξαιρετικής και διαχρονικής σημασίας νοήματα που, επί χρόνια, δεν έπαψε να ψυχαγωγεί, να διαπαιδαγωγεί και να γοητεύει τα παιδιά, αλλά και όλους όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά.
Ο «Μορμόλης» μαθαίνει τα παιδιά μας να γίνουν οι αυριανοί πολίτες με ελεύθερο φρόνημα και υπευθυνότητα. Να αμφισβητούν, να αντιστέκονται, να εξεγείρονται! Με μια χαρούμενη διάθεση και ευγένεια. Με χιούμορ και χαμόγελο. Με την αθώα και γεμάτη απορίες ψυχή τους.
Η διασκευή, η σκηνοθεσία και η πρωτότυπη μουσική – που θα παίζεται ζωντανά – είναι του Δημήτρη Παππά. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου. Οι χορογραφίες του Βασίλη Κοσμά.
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Χριστίνα Δάλλα, Λευτέρης Βανούσης, Αγγελική Κουτσοθανάση, Παναγιώτης Μακρής, Κυριάκος Μαντζιάρας, Ανδρέας Φιλίππου, Χρήστος Τσολίγκας, Βασίλης Κοσμάς, Θανάσης Κώττης, Σταύρος Σταυρόπουλος, Κατερίνα Παπλιάκου, Μαρία Μπέλλου, Έλλη Χατζηλίδου και άλλοι…
Στη μουσική του έργου ο Θωμάς Μεντής στο ξυλόφωνο, η Μαριάννα Σεργίου στην ακουστική κιθάρα και ο Δημήτρης Παππάς στην κλασική κιθάρα.
Τιμές εισιτηρίων: 7€ ή 5€ για κατόχους καρτών. Ο συνοδός παιδιών ΔΩΡΕΑΝ!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698-198-1067 ή 698-198-1058.

Δείτε Επίσης

Το «Θαύμα στο Μιλάνο» στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, συμμετέχοντας στο θεσμό του θερινού σινεμά, θα προβάλλει σήμερα, Τετάρτη 4 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of