Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Νίκος Γκόντας παρουσίασε βασικούς προγραμματικούς άξονες και 54 υποψηφίους

Ο Νίκος Γκόντας παρουσίασε βασικούς προγραμματικούς άξονες και 54 υποψηφίους

Πρώτη δημόσια εκδήλωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai ενώπιον πλήθους κόσμου με τον επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Νίκο Γκόντα να παρουσιάζει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της παράταξης αλλά και 54 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Στην αρχή της ομιλίας του ο Ν. Γκόντας τόνισε χαρακτηριστικά ότι η πόλη μίλησε, η πόλη απάντησε ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 26 Μαΐου στον δήμο Ιωαννιτών για να προσθέσει ότι η παράταξη θα είναι η νικήτρια και του πρώτου και του δεύτερου γύρου των εκλογών. Στη συνέχεια άσκησε κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή λέγοντας ότι δυστυχώς δεν απορρόφησε κανένα κονδύλιο από το ΕΣΠΑ και φυσικά δεν επιχαίρουμε γι’ αυτό. Όσον αφορά τους άξονες της επόμενης μέρας ο κ. Γκόντας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι στις προτεραιότητες είναι η αναβίωση του συσσιτίου απόρων, το ξαναζωντάνεμα των ΚΑΠΗ, η επαναλειτουργία των δημοτικών γυμναστηρίων, η επιδότηση από τον δήμο των φοιτητών σχετικά με τη σίτιση, την στέγαση και την μεταφορά τους, η προστασία της λίμνης  Παμβώτιδας.

Ηχητικό Εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=aDrJDK9khHQ&feature=youtu.be

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πρώτων 54 υποψηφίων με τον Νίκο Γκόντα να τονίζει πως πρόκειται για ένα δυνατό και ισχυρό ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία με την νέα παρουσία.

Ηχητικό Εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=s4FmINX8BAY&feature=youtu.be

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of