Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ο Ν.Ο.Ι. δυναμικά παρών και στον 10ο Γύρο Λίμνης!

Ο Ν.Ο.Ι. δυναμικά παρών και στον 10ο Γύρο Λίμνης!

ntoyskoy-metallioΥποστηρικτής από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του Γύρου Λίμνης, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό «παρών» και στον φετινό επετειακό αγώνα, με πολυπληθή ομάδα αθλητών, οι οποίοι για μία ακόμη φορά κατέκτησαν πρωτιές και διακρίσεις.

ΟΙ 30 περίπου κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. που έτρεξαν στις διαδρομές του 10ου Γύρου Λίμνης απέδειξαν ξανά με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι, αν και αθλητές του νερού, τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στη στεριά!

Πιο αναλυτικά, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν ο Γιώργος Γραμμενιάτης ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 17.11, ο Βαγγέλης Ντακουμής και ο Κωστής Μάντζιος που τερμάτισαν στην ένατη και τη δέκατη θέση αντίστοιχα με χρόνο 18.12, ενώ στη 12η θέση βρέθηκε ο Βασίλης Αγγέλης με 18.37. Στην κατηγορία των γυναικών η Αθανασία Μάκου τερμάτισε δεύτερη με 21.17 και η Αφροδίτη Σιούλου τρίτη με χρόνο 21.25.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων η Άρτεμις Ντούσκου πήρε την πρώτη θέση στις γυναίκες κόβοντας το νήμα σε χρόνο 44.18. Την καλύτερη επίδοση πάντως πέτυχε ο Άρης Γραμμενιάτης τερματίζοντας στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 40.02. Ακολούθησαν οι Αποστόλης Ντότης (19ος ), Κων/νος Θεοδώρου (21ος), Άγγελος Μπερής (35ος) και Φίλιππος Τσικούρας (38ος). Καλές χρονικές επιδόσεις σημείωσαν επίσης η Αριάδνη Μήτση, η Αλεξάνδρα Δρόσου και η Εβελίνα Μπομπουγιάννη.

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of