Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ο προγραμματισμός των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συζητήθηκε  σε συνάντηση εκπροσώπων, συλλόγων και φορέων, στο Θεσπρωτικό

Ο προγραμματισμός των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συζητήθηκε  σε συνάντηση εκπροσώπων, συλλόγων και φορέων, στο Θεσπρωτικό

img_5866Από:Γιώργος Γκόντζος—Συνάντηση με προέδρους και μέλη Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα, σε αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Θεσπρωτικού, με σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκάρτζιος και Ρεμπής, καθώς και η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζηρού, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των συλλόγων για τις δυνατότητες στήριξης του Δήμου, ενώ τους παρότρυναν να προχωρήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων ενημέρωσαν από την πλευρά τους για τον δικό τους σχεδιασμό και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου.

Εντός των προσεχών ημερών θα καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο Θεσπρωτικό και στις Τοπικές Κοινότητες όσο και του 3ου Μαγικού Χωριού Φιλιππιάδας, του οποίου η έναρξη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην κεντρική Πλατεία της πόλης.       

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάντος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Μήτσης.

Δείτε Επίσης

Αναφορά στη Βουλή για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Κόνιτσα από τη Μερόπη Τζούφη

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας ενάντια στο κλείσιμο του τοπικού -και μοναδικού σε λειτουργία- ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of