Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Πέντε εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στον νομό της Άρτας

Πέντε εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στον νομό της Άρτας

artaΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της κ.Όλγας Γεροβασίλη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικής εκπροσώπου ,το ποσό ,συνολικά ,5.οοο.οοο ευρώ,θα διατεθεί για αντιπλημμυρικά έργα στον νομό της Άρτας .Αναλυτικά:

1.  Με Απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης, δεσμεύεται, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, πίστωση ποσού 4.000.000€, για την εκπόνηση της μελέτης “Αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής που διέρχεται ο Άραχθος ποταμός, μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο”
2. Με Απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης, δεσμεύεται, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, πίστωση ποσού 1.000.000€, για την χρηματοδότηση του έργου “Εγκιβωτισμός ρέματος Κατσαρέλου”

Δείτε Επίσης

Η Μ.Ντούσκου,μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου , περιγράφει τις στιγμές που έβλεπαν την κούρσα του…”Να αντέξεις λίγο ακόμα, αγόρι μου”

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και εμείς οι ίδιοι πως αισθανόμαστε.Αυτή είναι η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of