Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

top-250x200Από:Γιώργος Γκόντζος

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

 Το 2016 ανέτειλε, βρίσκοντας τους δημότες μας πιο προβληματισμένους από ποτέ. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε ένδεια ενώ πολλοί περισσότεροι συμπολίτες μας βιώνουν μια ισχυρή απογοήτευση από το υπάρχον πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Στις συνθήκες αυτές ο Δήμος μας θα έπρεπε να στέκεται δίπλα σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, όχι μόνο για να προσφέρει την όποια υλική βοήθεια, αλλά, πολύ περισσότερο, για να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν την εκκίνηση μιας ανάπτυξης του τόπου που θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες για τους δημότες μας.

Ο Δήμος μας έχει την τύχη να διαθέτει δραστήριες επιχειρηματικές και κοινωνικές δυνάμεις, να διαθέτει  ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο τους, να διαθέτει ένα υπέροχο φυσικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και ιστορικό περιβάλλον, πόρους ικανούς να αναστρέψουν την οικονομική και πνευματική κρίση που βιώνουμε.

Ως παράταξη, ευχόμαστε το 2016 να είναι η χρονιά που οι δυνάμεις αυτές θα αναδειχθούν και θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη των Ιωαννίνων και των οικισμών μας, επ’ ωφελεία όλων των δημοτών μας. Μπορούμε και το αξίζουμε.

Χρόνια Πολλά, Υγιή και Ευτυχισμένα σε όλους και μια Νέα Χρονιά γεμάτη Επιτυχίες!

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments