Πέμπτη , 17 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιοδείες του Σταύρου Καλογιάννη

Περιοδείες του Σταύρου Καλογιάννη

20150831_124653_resized

 

 

Το Μέτσοβο επισκέφθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννινων  στο πλαίσιο των περιοδειών εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Τζαφέα ο οποίος τον ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο από τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των έργων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Συζήτησε επίσης με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και την μεταποίηση, οι οποίοι του μετέφεραν τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε στις δραστηριότητές τους η εφαρμογή των περιορισμών κεφαλαίων (capital controls) και του εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον, εφ’ όσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι πριν από ένα χρόνο, η οικονομία της χώρας είχε περάσει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, ενώ σήμερα κατρακυλά και πάλι σε ύφεση. Η αγορά που είχε αρχίσει να ζωντανεύει, πάγωσε εντελώς τους τελευταίους μήνες, ενώ οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν κυριολεκτικά «γονατίσει». Η ανεπάρκεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ, η ασυνέπεια, η αλαζονεία και τα ασύστολα ψεύδη της, έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην οικονομία και την κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να επαναφέρει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα, ξαναβάζοντας μπροστά την οικονομία, με άμεση ενεργοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, τα οποία λιμνάζουν αναξιοποίητα τους τελευταίους μήνες.

Για σήμερα Τρίτη (1η Σεπτεμβρίου) ο Σταύρος Καλογιάννης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Λάκκα Σουλίου.

 

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of