Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Προς υπογραφή οι συμβάσεις πέντε οδικών έργων

Προς υπογραφή οι συμβάσεις πέντε οδικών έργων

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και εντός των προσεχών ημερών υπογράφονται οι συμβάσεις με τους αναδόχους πέντε οδικών έργων, με τα οποία αποκαθίστανται ζημιές και βελτιώνεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

  • Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Αμάραντο- Λουτρά Αμαράντου (τμήμα μέχρι Αγ. Βαρβάρα), προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
  • Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μπουραζάνι- Αηδονοχώρι, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.
  • Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων και αποκατάσταση οδικού δικτύου Ζωτικού Δήμου Δωδώνης- με περιοχή Δήμου Σουλίου, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.
  • Αποκατάσταση επ. οδικού δικτύου από Κορύτιανη προς Σεμερίζα και σύνδεση Ε.Ο. Ηγουμενίτσα- Ιωάννινα, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
  • Ηλεκτροφωτισμός της Ε.Ο. Άρτα- Τρίκαλα στις Τ.Κ. Κάτω Αθαμάνιο και Καψάλων, προϋπολογισμό 77.500 ευρώ.

Οι διαδικασίες προωθήθηκαν από την προηγούμενη περιφερειακή περίοδο και στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τη νέα σύνθεση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου,  έγινε η κατακύρωση των ανοικτών δημοπρασίες. Επί των αποφάσεων κατακύρωσης, μειοψήφησε η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Κιτσανού, με την αιτιολογία πως πρόκειται για έργα που ανήκουν στον προγραμματισμό της προηγούμενης περιόδου.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την εκτέλεση του έργου: Αντικατάσταση Πίνακα Μ.Τ.- καλωδιώσεων – συντήρηση Μ/Σ αρδευτικού αντλιοστασίου «Σκάλα» Τ.Κ. Στεφάνης (ΓΟΕΒ Πεδιάδας Άρτας), προϋπολογισμού 39.500 ευρώ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments