Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Προχωρά η αγορά μηχανήματος καταστροφέα  κλαδοκόπου και ελκυστήρα στο δήμο Ζίτσας

Προχωρά η αγορά μηχανήματος καταστροφέα  κλαδοκόπου και ελκυστήρα στο δήμο Ζίτσας

zitsaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–«Ανοίγει ο δρόμος» για την αγορά μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή Ζίτσας μετά και την έγκριση που έλαβε η συγκεκριμένη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης (30/03/2014) με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης  του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου και την ψήφο του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  Δημήτρη Τζίμα ενέκρινε τη διενέργεια προμήθειας μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα.

«Μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή προχωρά τις διαδικασίες για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος που θα καλύψει βασικές ανάγκες του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας αφήνοντας αιχμές για τη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν τη συγκεκριμένη προμήθεια και κατέληξε: «Παρά τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε ως χώρα και ως Αυτοδιοίκηση εργαζόμαστε απρόσκοπτα για να συμβάλουμε στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών. Παραμένοντας σταθεροί στις θέσεις μας μακριά από λαϊκισμούς και μικροπρέπειες».

 

Δείτε Επίσης

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άρτας και της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις καταλήψεις σε σχολεία της πόλης

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of