Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Πρόταση Γ.Ζάψα:Κοινή κάθοδος στις Περιφερειακές εκλογές των δύο παρατάξεων ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ και ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Πρόταση Γ.Ζάψα:Κοινή κάθοδος στις Περιφερειακές εκλογές των δύο παρατάξεων ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ και ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

zapsasΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Την πρόταση να υπάρξει κοινή κάθοδος των Περιφερειακών παρατάξεων  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» και «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ,διατύπωσε ο Γιώργος Ζάψας επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»,  σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Ακόμη έκανε αναφορά στην ερώτηση της παράταξης προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για την κατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Φιλιππιάδας.

Ακούστε την συνέντευξη και διαβάστε την ερώτηση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» https://www.youtube.com/watch?v=9glWyDq1Lpc

 

 Η ΕΡΩΤΗΣΗ:«Κλειστό Γυμναστήριο Φιλιππιάδος».IMG_20180103_155907

Με την ευκαιρία της αυριανής συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, του εκτός της Η.Δ. θέμα: «Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών για την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Κ. Ανατολής (πρώην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων)», την οποία σύμβαση η παράταξη μας υποστηρίζει από καιρού και επισημαίνουμε την καθυστέρηση στην υλοποίηση της ανεξαρτήτως των ευθυνών των εμπλεκομένων μερών αλλά και όσων απέχουν, όπως συμβαίνει με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα θέλαμε να ενημερωθούμε για την πορεία κατασκευής ενός άλλου κλειστού γυμναστηρίου του «Κλειστού Γυμναστηρίου Φιλιππιάδας» που έχει τον ίδιο τύπο κατασκευής Τ11 με αυτό του Δ.Κ. Ανατολής και η έναρξη των εργασιών ανάγεται 10 και πλέον χρόνια πίσω, στα 2006. Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα είναι απογοητευτική. Θυμίζει εγκατάλειψη και παραπέμπει σε παραίτηση από τον αρχικό σκοπό.

Εκτιμούμε ότι πρέπει να υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον για την αποπεράτωση του και να αποδοθεί και αυτό το κλειστό γυμναστήριο στην τοπική κοινωνία που το αναμένει. Η συνεχιζόμενη αδιαφορία μας και ο χρόνος καταστρέφει και τις εγκαταστάσεις που ήδη έχουν κατασκευαστεί. Η διάβρωση των δομικών στοιχείων της κατασκευής γίνεται φανερή από απόσταση! Οι ντόπιοι μιλούν με απαξία για το κράτος και τους εμπλεκόμενους φορείς. Στο σύνολο της η εικόνα των εγκαταστάσεων δεν μας τιμά ως αιρετούς εκπροσώπους.

Ερωτάται ο κύριος Περιφερειάρχης:

  1. Τι πρωτοβουλίες σχεδιάζει να αναλάβει για την αποπεράτωση του έργου;
  2. Ποιος ο προϋπολογισμός – πόσο κόστισε μέχρι σήμερα και εάν υπάρχει εκτίμηση για το κόστος αποπεράτωσης του έργου;
  3. Υπάρχουν περιθώρια για σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο ή με το Υπουργείο για να επισπευσθεί η ολοκλήρωση του;

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που ερωτούν:

Γιώργος Ζάψας, Γιώργος Ζάκας, Δημήτρης Χαμπίπης, Πρόδρομος (Μάκης) Χατζηεφραιμίδης

Δείτε Επίσης

43χρονη αστυνομικός, βρέθηκε νεκρή

Μια 43χρόνη αστυνομικός  από την Αθήνα βρέθηκε νεκρή μέσα στο  δωμάτιο στο οποίο διέμενε στην ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments