Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Πόσες ώρες δουλεύει ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ;

Πόσες ώρες δουλεύει ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ;

Ίσως πολύ λιγότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς

Mark-Zuckerberg-Facebook

 

Το Facebook έχει σε πολλές έρευνες και δημοσιεύματα θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να δουλεύει κανείς στη βιομηχανία της τεχνολογίας.

Οι ειδικευόμενοι στην εταιρεία βγάζουν 25.000 δολάρια το χρόνο περισσότερα από το μέσο Αμερικανό. Και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι σε άλλες μεγάλες εταιρείες που ψηφίζουν το Facebook ως το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς.

Όμως πόσο εργάζεται το αφεντικό του Facebook;

Ίσως πολύ λιγότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς, σύμφωνα τουλάχιστον με μαρτυρίες στελέχους της εταιρείας που εργάζεται κοντά του εδώ και πολλά χρόνια. Ο Lee Byron, που έχει εργαστεί σε πολλές θέσεις στην εταιρεία από το 2008 και κάθεται πολύ κοντά στο Μαρκ Ζούκεμπεργκ στο αρχηγείο της εταιρείας, λέει ότι γνωρίζει πολλά.

Όπως φαίνεται ο νεαρός διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Facebook, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 33,4 δισ. δολάρια, δουλεύει μία κανονική εβδομάδα.

«Συχνά φτάνει στο γραφείο πριν από μένα και μένει ακόμη και μετά το δείπνο», λέει ο Lee Byron, προσθέτοντας ότι «είναι στο γραφείο 9 με 10 ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα».

45 με 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα δεν είναι και άσχημα, ειδικά αν είναι κανείς διευθύνων σύμβουλος σε μία τεχνολογική εταιρεία, της οποίας η αξία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 200 δισ. δολάρια.

Ο Lee Byron προσθέτει ότι ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ πού και πού περνάει από τα γραφεία του Facebook μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τσεκάρει «πολύ ιδιαίτερα πρότζεκτ, τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη».

Βέβαια, ταξιδεύει, οπότε φυσικά τότε λείπει από το γραφείο, ενώ όπως επισημαίνει ο συνεργάτης του είναι πιθανότερο τα ραντεβού του να γίνουν στα γραφεία του Facebook, παρά να βγει ο ίδιος.

Πάντως, οι συνεργάτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι που δουλεύουν τόσο κοντά του.

2

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x