Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Π.Δήμας:”Θα είμαι αισιόδοξος μόνο όταν δω την υπογραφή της συμφωνίας. Άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ.”

Π.Δήμας:”Θα είμαι αισιόδοξος μόνο όταν δω την υπογραφή της συμφωνίας. Άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ.”

«Θα είμαι αισιόδοξος μόνο όταν δω την υπογραφή της συμφωνίας. Άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ.» δήλωσε σήμερα ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ,  Πύρρος Δήμας  στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”( Γιώργος Γκόντζος) και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε πονέσει πολύ και σηκώνουμε μεγάλο βάρος. Το νέο μνημόνιο θα είναι το λιγότερο κακό, διότι θα είμαστε εντός Ευρωζώνης. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας βγάλει από το Ευρώ. Τους τελευταίους έξι μήνες η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά λάθη. Ακούγονται διάφορες φωνές για επιστροφή στη δραχμή αλλά με την απομόνωση της χώρας από την Ευρώπη θα είμαστε σε δεινή θέση. Οι Βορειοηπειρώτες αλλά και οι Αλβανοί ζήσαμε αυτήν την απομόνωση. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να πάρεις τα φάρμακά σου…Πρέπει να βελτιώσουμε τη συμφωνία και να μείνουμε στην Ευρώπη αν και τα ‘χαράτσια’ θα έρθουν σε εμάς αλλά όπως είπα και πριν, θα είναι το λιγότερο κακό…”
Δείτε το βίντεο..make music movie

Δείτε Επίσης

Θ.Οικονόμου-Θα πρέπει να έχουμε νέα εργαλεία , προσεγγίσεις νέες , μια στρατηγική για να δούμε ποιους εκφράζουμε.Σε θετική κατεύθυνση , αλλά δειλό το νομοσχέδιο για την “συνεπιμέλεια”.Ατυχής η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–  «Είμαι οπαδός της αντίληψης ότι μια πολιτική πρέπει να αντιστοιχεί σε κοινωνικές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of