Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / Βραβευθέν βίντεο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Βραβευθέν βίντεο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

tromaktiko13899

Ο σημαντικός ρόλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι δυνατότητες που διαθέτει ώστε να ενισχυθεί ο φάκελος υποψηφιότητας των Ιωαννίνων για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, συζητήθηκαν  σε συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών και του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Γεώργιος Καψάλης, μιλώντας στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Εν Ιωαννίνοις’ της Αγνής Βραβορίτου, επισήμανε μεταξύ άλλων τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου και τα προγράμματα που υλοποιούνται.

«Στα πλαίσια αυτά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων απέσπασε βραβείο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για το βίντεο που παρουσίασε με τις απόψεις ξένων φοιτητών του προγράμματος ERASMUS για την καλή πρακτική μάθησης της Ελληνικής γλώσσας. Το βίντεο θα δοθεί στον Δήμαρχο Ιωαννίνων για τον φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.»

Δείτε Επίσης

Τ.Αλμπάνης-Το  κράτος  θα πρέπει  να ανασυγκροτηθεί.Χώρα  η οποία δεν παράγει ,δεν έχει  μέλλον. Να σταματήσουν τώρα οι εξορύξεις.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])==  Διατύπωση απόψεων για  πολιτικά ζητήματα και αναφορές  σε  θέματα  που αφορούν τον  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments