Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Π.Καρκατσούλης ( ΠΟΤΑΜΙ):Είναι πολύ επικίνδυνη και πολύ εύθραυστη η ισορροπία αυτή τη στιγμή σε σχέση με τους εταίρους

Π.Καρκατσούλης ( ΠΟΤΑΜΙ):Είναι πολύ επικίνδυνη και πολύ εύθραυστη η ισορροπία αυτή τη στιγμή σε σχέση με τους εταίρους

Σε συνέντευξη στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ ”(Γιώργος Γκόντζος) ο κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης γραμματέας της ΚΟ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σημείωσε :”..Πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι…Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τις παραλείψεις και τα λάθη,Θα μορούσα να πω πολλά.Αυτό δεν είναι της παρούσης…”
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν το ΠΟΤΑΜΙ ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση είπε: ”Κατηγορηματική απάντηση .Όχι ,όχι..” Σε άλλο σημείο της παρέμβασης τόνισε: ”.. Είναι πολύ επικίνδυνη και πολύ εύθραυστη η ισορροπία αυτή τη στιγμή σε σχέση με τους εταίρους…. Η χώρα παλεύει αυτή τη στιγμή δια του πρωθυπουργού και δια της κυβέρνησης..”

foto καρκατσούλησΔείτε το βίντεο..make music movie

Δείτε Επίσης

Μ.Κάτσης-Η κυβέρνηση  της ΝΔ είναι  κυβέρνηση ενόχων.Ο εφικτός στόχος ,η πρωτιά στις εκλογές , η απαραίτητη προϋπόθεση για  να φύγει  η δεξιά λαίλαπα.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—–  «Ο  ΣΥΡΙΖΑ θέλει  και θεωρεί  ότι  πρέπει  να προκύψει κυβέρνηση προοδευτική, προοδευτική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments