Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Σήμερα ο ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ζίτσας

Σήμερα ο ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ζίτσας

ΑΦΙΣΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ 2016Από:Γιώργος Γκόντζος–Με κεντρικό σύνθημα, «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα!!!» ο δήμος Ζίτσας προτρέπει και φέτος όλους όσοι θέλουν, να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει το απόγευμα του  Σάββατου (18/06/2016).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Δήμος το φετινό καλοκαίρι και στόχο έχει την αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού καθώς και την ελεύθερη συμμετοχή όλων σε αθλητικές δράσεις που προάγουν την άσκηση και το «Ευ αγωνίζεσθε».

Ο ποδηλατικός γύρος, έχει αφετηρία το νέο Δημαρχείο (Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη) και τερματισμό την πλατεία του παλιού Δημαρχείου στην Ελεούσα. Η διαδρομή είναι περίπου 22χλμ και απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιών που αγαπούν τις βόλτες με το ποδήλατο.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.30μ.μ. και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη Ελεούσα (νέο Δημαρχείο), ΒΙ.ΠΕ., Ροδοτόπι, Κάτω Λαψίστα, Άνω Λαψίστα,  πλατεία παλιού Δημαρχείου Ελεούσα.

Στο τέλος της διαδρομής για όσους τερματίσουν θα κληρωθούν κράνη ποδηλασίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944291647 (αρμόδιος αντιδήμαρχος Στέφανος Μιχάλης).

 

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του εργοταξίου

Στην έγκριση της μελέτης, κατασκευής και των όρων δημοπράτησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των υποδομών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments