Κυριακή , 12 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ  – Ανοιχτές αίθουσες σε ισόγειο Δημαρχείου και ΚΑΠΗ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ  – Ανοιχτές αίθουσες σε ισόγειο Δημαρχείου και ΚΑΠΗ

politikiprostasisΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Αρταίων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης που προβλέπεται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ώρες.

Ήδη προληπτικά ο Δήμος έχει ρίξει αλάτι σε δρόμους της περιοχής, για την αποφυγή δημιουργίας παγετού, ενώ ακόμη περισσότερο αλάτι θα πέσει εκ νέου τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι προληπτικά θα μείνουν ανοιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής νύχτας οι εξής χώροι του Δήμου για την προστασία ηλικιωμένων ή και αστέγων:

 

  • Το ισόγειο του Δημαρχείου Άρτας (στην Περιφερειακή Οδό)

 

  • Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρταίων (στην οδό Σουλίου, κάτω από το Κάστρο της Άρτας)

 

Οι πολίτες θα πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις τους, τόσο μέσα στην πόλη της Άρτας (κυρίως στην περιοχή του Νοσοκομείου και στη Βαλαώρα), όσο και στα ημιορεινά χωριά του Δήμου μας. Συστήνουμε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με προσοχή και με χαμηλές ταχύτητες.

 

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλείτε στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων στα τηλ: 6972247001, 6936503438, 2681362101, 2681362250.

 

Παράλληλα, σε ετοιμότητα είναι και η ΔΕΥΑ Άρτας για την αντιμετώπιση τυχόν σπασμένων δικτύων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών (τηλ: 2681070311 και 6978991050)

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments