Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σπύρος Δανέλλης(ΠΟΤΑΜΙ) : « Η Κυβέρνηση επιδεικνύει παντελή άγνοια στο αγροτικό ζήτημα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν σαν μια ενιαία κατηγορία τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας …».

Σπύρος Δανέλλης(ΠΟΤΑΜΙ) : « Η Κυβέρνηση επιδεικνύει παντελή άγνοια στο αγροτικό ζήτημα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν σαν μια ενιαία κατηγορία τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας …».

05-09-02-image-29Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη ο Σπύρος Δανέλλης  Βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΟΤΑΜΙ και Κοινοβουλευτικός  Εκπρόσωπος, έκανε λόγο για προσπάθεια λαϊκισμού από τον Αλέξη Τσίπρα , για έλλειψη φοροδοτικής και φοροεισπρακτικής δυνατότητας  και αναφέρθηκε στη θέση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ΕΣΡ τονίζοντας πως επιχειρούν συνταγματική εκτροπή.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Η Μ.Ντούσκου,μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου , περιγράφει τις στιγμές που έβλεπαν την κούρσα του…”Να αντέξεις λίγο ακόμα, αγόρι μου”

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και εμείς οι ίδιοι πως αισθανόμαστε.Αυτή είναι η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of