Παρασκευή , 14 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Σταύρος Καλογιάννης: Θετική εξέλιξη η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα

Σταύρος Καλογιάννης: Θετική εξέλιξη η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα

KALOGIANNHSΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα.

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε: «Η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων αποτελεί μία θετική εξέλιξη γι’ αυτό το σημαντικό έργο υποδομής του Νομού μας. Ενημέρωσα τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ. Παπασπύρου για την εξέλιξη και συνεργαζόμαστε με τον ανάδοχο της μελέτης και το Υπουργείο Υποδομών, ώστε να κινηθεί η τελική φάση της μελέτης, παράλληλα με τις αναγκαίες γεωτεχνικές έρευνες. Μέσα στο γενικότερο κλίμα ακινησίας που διέπει τα δημόσια έργα, είναι θετικό ότι, με πρωτοβουλία ορισμένων Υπηρεσιών, κινούνται έργα τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί και δημοπρατηθεί προ διετίας, όπως ο οδικός άξονας Καλπάκι – Κόνιτσα, τον οποίο είχαμε χρηματοδοτήσει, το 2013, από το τότε Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, με 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες μελέτες και έρευνες του οδικού έργου, ώστε να μπορεί να χρηματοδοτηθεί στη συνέχεια η κατασκευή του».

Δείτε Επίσης

Ερώτηση του Χρήστου Γκόκα στη Βουλή για την καταβολή της σύνταξης χηρείας του Δημοσίου

Ο βουλευτής Άρτας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με βουλευτές της Κ.Ο. του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of