Παράταση στη λειτουργία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων μέχρι τις 23 Μαΐου 2020 δίνει το Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με απάντηση του Υπουργού (έγγραφο Φ.900α/4788/16613/2019) σε Αναφορά που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης.
Υπενθυμίζεται ότι με το Προεδρικό Διάταγμα 45/2019 που είχε προωθήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση, η λειτουργία των στρατιωτικών δικαστηρίων έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Αυγούστου 2019.
Για την απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ο Σταύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων και την Πρόεδρό του κα Μ. Νάκα.
Αρχική / Επικαιρότητα / Σταύρος Καλογιάννης: Θετική η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για παράταση της λειτουργίας του Στρατοδικείου Ιωαννίνων μέχρι τις 23 Μαΐου 2020
Tags ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ στρατοδικείο ιωαννίνων
Δείτε Επίσης
Κ. Τασούλας: «Κορυφαία τιμή όσο ευθύνη»
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς ...
Subscribe
Login
0 Comments